PIZZA CLUB

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1067 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Club. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:37 Exellent eten. Zeer snelle levering en vriendelijke gast.
16 jun 2024 om 7:05 Het was niet de eigenaar ditmaal het eten (chicken vindaloo, carbonara en 4 kazen Penne) waren FENOMENAAL LEKKER! De vindaloo was gewoon perfect pikant, de 4 kazen smeuïg met de juiste mix kazen, de carbonara was een beetje droger maarzalig lekker
13 jun 2024 om 14:37 Weer al een geweldige ervaring gehad
7 jun 2024 om 13:19 De eigenaar maakte mijn dag beter door zijn positieve humeur. En hij was ook echt geïnteresseerd in de feedback die ik gaf over zijn nieuwe gerecht. Zo benader je je klanten. Het eten was weer superlekker
6 jun 2024 om 12:48 Weeral een geweldige bezorging door de eigenaar. Om je dag goed te maken. Het eten (nieuw gerecht) was lekker (het was alleen witte mensen pikant gemaakt) (mocht een beetje pikante)
4 jun 2024 om 21:35 Super goed eten! En snel geleverd
5 mei 2024 om 7:21 Penne al forno was niet gegratineerd zoals gevraagd (en bijbetaald), zat ook amper iets van hesp in. 3/10 qua smaak
2 mei 2024 om 21:51 Deze zaak is super consistent qua kwaliteit. Prachtig klaargemaakt met een paar extra pepertjes erin en de bijgevoegde opmerking werd ook uitgevoerd. En zoals steeds met een overdosis vriendelijkheid geleverd.
24 apr 2024 om 20:39 Bezorgtijd was heel goed. Kwaliteit was ok, maar weinig verrassend.
21 apr 2024 om 22:16 The quality is not what it used to be. Also thr extra gorgonzola we chose was not on the pizza.
20 apr 2024 om 6:24 Great delivery service but the pizza was really salty.
19 apr 2024 om 14:18 Ik heb ditmaal een opmerking toegevoegd en besef dat dit meestal niet gelezen laat staan opgevolgd wordt. Maar ooh boy. Het is en gelezen en opgevolgd. En zoals steeds de eigenaar maakt je dag een beetje zonniger door zijn vriendelijkheid